Laatste nieuws

Beste Cocker van de Spaniel Working Test 2024

18 Mei 2024

De eerste finale van de Spaniel Working Test 2024 georganiseerd door Jachtcommissie SUN, is bij de Novice klasse gewonnen door Derrycullen Gaugin van Carolien Suselbeek! Van harte gefeliciteerd!

Op zaterdag 18 mei 2024 vond de finale Spaniel Working Test (SWT) plaats op het prachtige terrein de Lorrekorf van Marie-Louise van Haersma de With te Putten. In de ochtend is gestart met drie proeven. De combinaties, met alle rapporten binnen, namen in de middag deel aan de finaleronde. Hierbij waren alle keurmeesters betrokken en iedereen kon meekijken. Dit was bijzonder leuk want zo was de samenwerking tussen baas en hond van dichtbij goed te volgen. En dat was genieten!

Aan het einde van de dag vond de prijsuitreiking plaats. Met trots heeft voorzitter Hanna Noteboom,namens het bestuur van de CockerSpanielClub, de wisselprijs voor de beste Cocker van de SWT 2024 uitgereikt aan Carolien Suselbeek, eigenaar en voorjager van Cocker Derrycullen Gaugin.

Onze felicitaties gaan ook uit naar de beste Springer van de SWT 2024 Arco van Geralda van den Brink. De wisselprijs werd uitgereikt door Maas de Quay, voorzitter van de Engelse Springer Spaniel Club Nederland.

Hartelijk gefeliciteerd!

 


Terug naar overzicht
Beste Cocker van de Spaniel Working Test 2024