Laatste nieuws

Jachtinstructiedag Jachtcommisse SUN

22 Juni 2024

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseert Jachtcommissie SUN bij voldoende belangstelling een Jachtinstructiedag. Overweegt u een spaniel aan te schaffen en wilt u meer informatie, of heeft u reeds een spaniel en wilt u tips over africhting van een spaniel dan is deze dag voor u bedoeld. 

Gedurende deze dag zullen ervaren spanielvoorjagers u aan de hand van een presentatie en demonstratie met getrainde spaniels uitleggen wat er van een spaniel verwacht wordt. De Jachtinstructiedag wordt gehouden in de omgeving van Dinteloord en duurt van 09.00 uur tot ca. 15.30 uur.

Kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 55 voor leden van ESSCN, WSSC en CSC. Voor niet-leden van één van deze drie rasverenigingen bedraagt het inschrijfgeld €65. Het inschrijfgeld is inclusief lunch, koffie en thee gedurende de dag. Frisdrank kan tegen betaling verkregen worden. Aanmeldingen dienen uiterlijk 8 juni 2024 te zijn ontvangen door Jachtcommissie SUN.

Inschrijven via wedstrijdadministratie@jachtcommissiesun.nl o.v.v. naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en lidmaatschapsnummer. Voor vragen: info@jachtcommissiesun.nl


Terug naar overzicht
Jachtinstructiedag Jachtcommisse SUN