Laatste nieuws

Familiedag 2 juni 2024 - exterieur fokgeschiktheid keuring

02 Juni 2024

De familiedag zal georganiseerd worden op zondag 2 juni 2024 van 10 - 16 uur bij KC Zeist - Blikkenburgerlaan 125 - Zeist in het midden van het land.
We hopen op grote aantallen (niet)leden die met ons, deze dag vol met activiteiten, mee gaan vieren. Iedereen is welkom!

Zet deze dag vast in uw agenda!

 Aanmelden:   Familiedag/Workshops

Een greep uit alle activiteiten:
workshops Agility, Hoopers, Balans & Coördinatie, Detectie, Sprongtechniek en een demonstratie van jacht- en veldwerk, een echte hondenfotograaf (Rianne Bas) en trimster voor de vachtverzorging van de Cocker. Ook zal er de hele dag gelegenheid zijn voor pups in het puppyparadijs. Pups zijn wel snel moe. Hou daar rekening mee, vooral omdat alle nieuwe indrukken al veel mentale energie kost. Neem een bench mee voor je pup. Er is een mogelijkheid om deze te plaatsen aan de rand van het terrein of in de schaduw. De parkeerplaats is niet ver, maar wel buiten het terrein. Is niet geschikt om een pup in achter te laten.

Tevens is er een Exterieur Fokgeschiktheidskeuring voor honden vanaf 1 jaar. De keurmeester is al geregeld.

Aanmelden:   Exterieur Fokgeschiktheidskeuring 

 
We gaan ons best doen voor kraampjes met allerhande nuttige en leuke spullen voor onze geliefde honden.

Voor de workshops vragen we een kleine vergoeding, maar verder is iedereen vrij te komen, zowel leden als niet-leden. Wel is het fijn als u kunt inschrijven zodat we ongeveer weten hoeveel mensen er zullen komen. Er zal ook gelegenheid zijn een lunch te nuttigen. 

We gaan er een leuke dag van maken! Komt allen!


Terug naar overzicht
Familiedag 2 juni 2024 - exterieur fokgeschiktheid keuring